Veelgestelde vragen (FAQ)

Nee, dit is niet meer noodzakelijk, je kunt rechtstreeks terecht bij Cesar Zevenaar. Heb je wel een verwijsbrief van de huisarts neem hem dan mee.

Ja, met alle verzekeraars. Je bent zelf verantwoordelijk om de polisvoorwaarden na te gaan hoeveel behandelingen nog vergoed worden. Bekijk de vergoedingen op deze pagina.

Ja, als je niet in staat bent om zelf te komen en je kunt ook niemand vragen om je te brengen komen wij bij je thuis. Dit gebeurt vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn.

De behandelingen die binnen de verzekeringsvoorwaarden vallen, worden direct bij de verzekeraar in rekening gebracht, hier merk je niets van. Bent je niet of beperkt verzekerd kijk dan bij tarieven.

De eerste behandeling bestaat uit een intake en oefentherapeutisch onderzoek. Hiervoor dien je een rijbewijs of ander geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Kijk bij de pagina contact voor de openingstijden.

Nee, de zorgverzekeringsmaatschappij krijgt direct de declaratie als je verzekerd bent voor oefentherapie. Als je geen afdoende aanvullende verzekering heeft, dan krijgt je zelf een rekening.

Oefentherapie Cesar valt in het algemeen in de aanvullende verzekering, dit betekent dat er geen eigen risico is. Alleen bij chronische aandoeningen (zie lijst Borst) na de 20e keer bij 18+ komen er eventueel kosten voor het eigen risico.

Meer weten of een afspraak maken

Tel. 0316-200050

info@cesarzevenaar.nl